zondag 5 januari 2014

Toastjes van oliebollen met gerookte magret de canard

Eendenborst op geroosterde oliebollen

Het lijkt en smaakt als een heel chique canapé, maar alle ingrediënten zijn gewoon van de Lidl.
Meestal hang ik oude oliebollen aan een touwtje in de tuin voor de vogeltjes. Maar met dit zachte weer hebben ze genoeg lekkere hapjes en eet ik ze zelf op.

Ingrediënten:
oude oliebollen
potje paarse vijgenkonfijt
gerookte plakjes magret de canard (vleeswarenafdeling)

Bereiding:
Snijd de oliebollen in dunne plakjes en rooster ze in het broodrooster
Bestrijk ze dun met de vijgenkonfijt
Rol een plakje magret de canard in een hoorntje en leg op het oliebollentoastje

Was echt heel lekker.

Recept: zelf bedacht


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed idee! Jammer dat mijn oliebollen al richting groenbak zijn verdwenen.

Clementine zei

Binnenkort kan je een Dill Restaurant openen !

Jannie zei

Ja, nu moet je weer een jaartje wachten!