zaterdag 4 augustus 2018

Watermeloen Slush met of zonder Rum


Soms heb je even genoeg van watermeloen, maar dan ligt er nog een helft in de koelkast je aan te kijken. Wacht niet tot tot hij niet meer lekker is, maar vries hem in.

Ingrediënten:
Watermeloen, schoongemaakt en van pitjes ontdaan
Een beetje water of kokosdrink uit een pak.

Bereiding:
Snij de watermeloen in blokjes ongeveer ter grootte van ijsblokjes. Doe ze in een diepvrieszakje en laat ze minstens een nacht in de diepvries.
Doe de "meloen ijsblokjes"in een blender of keukenmachine met een scheutje (kokos) water en maal niet te fijn tot een grove slurry.

Als de meloen niet zoet genoeg is kan je er voor de kinderen een scheutje grenadine door doen en voor de volwassenen een scheut rum, dat lijkt me ook wel tropisch lekker, laten we hem Melon Planter's Slushy Puppie Punch noemen.



Geen opmerkingen: