Ik heb ervan genoten/ Zo simpel en zo lekker. Geen quiche, geen geitenkaas, geen eieren erbij. Gewoon zo, puur, met een glas wijn.
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 bossen groene asperges
- 4 teentjes knoflook
- olijfolie
- balsamicoazijn
- Parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 220 °C en breek de houtige uiteinden van de groene asperges af.
- Verdeel de groene stengels over een ovenschaal of bakplaat en besprenkel ze met olijfolie. Masseer de olie in en breng op smaak met zout en peper.
- Sla de knoflooktenen plat met een mes en voeg ze toe aan de ovenschaal die je vervolgens 20 minuten in de oven zet.
- Wanneer de 20 minuten voorbij zijn, komt de magie. Besprenkel de balsamico over de loeihete asperges. Dit knettert en verdampt.
- Rasp Parmezaanse kaas over de groene asperges heen naar smaak. En geniet van deze stropige, zoutige en gezonde lekkernij.
24Kitchen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten