Marinade:
450g biefstuk
3 eetlepels sojasaus
2 knoflookteentjes, crushed
3 eetlepels sojasaus
2 knoflookteentjes, crushed
3 el lemon-of citroensap
Gemengde sla met munt,
basilicum en korianderblaadjes
Gemengde sla met munt,
basilicum en korianderblaadjes
Dressing
2 red chilis, thinly sliced
2 red chilis, thinly sliced
3 tbsp. soy sauce
2 tbsp lime juice or lemon
2 tsp palm sugar or brown sugar
- Biefstuk marineren, min. 10 minuten.
- In totaal 3 min op gloeiend hete plaat grillen. 5 min opzij leggen op 2 gekruiste vorken.
- Borden opmaken met de sla.
- Vlees in dunne plakjes snijden en even opwarmen in een koekenpan met een beetje kippenbouillon en de rest van de marinade.
Handig: Diepvries biefstuk van de Lidl. Die zijn een beetje gemarineerd en dus mals. Het rare smaakje merk je niet meer door de sojamarinade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten