Ingrediënten voor 4 pers.
240 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas
grofgemalen zwarte peper
8 dunne bieflapjes of biefstukjes van 100 g
plantaardige olie om te bakken
45 gr boter
6 tenen knoflook in plakjes.
1 el fijngeraspte citroenschil
200 gr spinazie
zeezout en grofgemalen peper
Bereiding:
- Meng Parmezaanse kaas en peper op plat bord. Druk de steaks met beide kanten stevig in het kaasmengsel.
- Verwarm de olie op hoog vuur in een grote antiaanbakpan en bak de bieflapjes, in porties, 30 seconden per kant. Verdeel ze over verwarmde borden.
- Veeg de pan schoon met keukenpapier en bak boter, knoflook en citroenschil tot de knoflook goudbruin is. Voeg spinazie, zout en peper toe en schep goed om tot de spinazie geslonken is. Dien het vlees op met de knoflookspinazie en desgewenst friet.
Recept Donna Hay
Geen opmerkingen:
Een reactie posten