woensdag 2 april 2014

Kipfilet gevuld met worstvlees, rozijnen en pijnboompitten van Jamie






Knijp 1 varkensworstje uit zijn vel boven een kom. 
Meng er een handvol broodkruim,

30 g grof gehakte pijnboompitten, 
20 g grof gehakte gele rozijnen, 
4 tl sinaasappelrasp, 
4 tl rozemarijn, 
zout en peper door. 

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

Vouw 4 dubbele kipfilets open en verdeel de vulling erover. Vouw dicht en zet vast met prikkers. Bestrooi de gevulde filets met zout en peper en bak ze goudbruin in een koekenpan. 
Doe ze in een braadslee en bak ze 20 min. in de oven. Snijd in plakjes en serveer met salade of roergebakte spinazie.

Ik vond de filets aan de droge kant. Volgende keer afdekken met aluminium folie.

Recept van Jamie Oliver uit het Jamie Magazine

Dit is een ander lekker recept voor kipfilet gevuld met worstvlees.

Geen opmerkingen: