![]() |
Lekker bij chips, bij vlees, bij alles |
Ingrediënten:
3 grote rode paprika’s
4 teentjes knoflook
50 gr. walnoten
¾ tl gemalen komijn
volle eetlepel granaatappelmelasse
1 kleine ui
zout
¼ cup olijfolie
Bereiding:
- Doe de walnoten in een schaaltje, giet er water over en laat een uur weken.
- Pel de knoflooktenen, hak ze en doe ze over in een vijzel met zout en vijzel fijn.
- Gril de paprika’s tot zwart en maak ze schoon.
- Maak de ui schoon en snij in grote stukken.
- Plaats alle ingrediënten in de keukenmachine of hakmolen. Laat draaien tot een dikke massa, maar niet te glad. Proef, doe over in een schaaltje en zet afgedekt in de koelkast.
| Gegeten met Libanees brood en een restje rollade. |
Ik heb in dit recept 1 paprika geroosterd en 2 geroosterde paprika's uit pot genomen.

Geen opmerkingen:
Een reactie posten