Ik heb altijd het idee dat met snijbonen minder variaties mogelijk zijn dan met sperziebonen. Op deze blog staan negen sperziebonenrecepten tegenover drie snijbonenrecepten. Maar daar komt vandaag een favoriet bij:
Ingrediënten:
500 g snijbonen
2 uien, in halve
ringen
10 tenen knoflook
4 tomaten, in
blokjes
1 klein pakje
passata
1 tl komijn
1 tl kaneel
2 tl zwarte peper
Bereiding:
- Breek de snijbonen in grove stukken.
- Bak ze vijf minuten in olijfolie en voeg de uien toe. Bak nog vijf minuten.
- Voeg de tomaten toe en bak vijf minuten.
- Voeg knoflook in grove stukken, passata, komijn, kaneel en peper toe.
- Laat een klein half uurtje stoven tot de snijbonen al dente zijn.
3 opmerkingen:
Die twee TL zwarte peper zou ik achterwege laten ������
What about salt???🤔
Zit salt niet in de passata?
Een reactie posten