Saltimbocca al la Romana |
Ingrediënten:
2 kalfsoesters
salieblaadjes
Parmezaanse of andere gedroogde ham
1 teentje knoflook
olijfolie
Bereiding:
Verwarm de oven op 80 graden.
- Snij de kalfsoesters in plakjes. (Ik sneed uit 260 gr kalfsoesters 13 plakjes).
- Leg de plakjes tussen folie en sla ze met een koekenpan zo dun mogelijk.
- Leg op elk plakje vlees een plakje ham en en een blaadje salie. Prik vast met een tandenstoker.
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan, doe er een knoflookteentje bij en bak de schnitzeltjes op de saliekant.
- Draai ze om en bak even op de andere kant.
- Leg ze op een bord en hou ze warm in de oven.
- Giet een glas wijn in de koekenpan en laat inkoken.
- Giet over de schnitzeltjes.
1 opmerking:
Wij hebben dit gerecht gemaakt van natuurlijksinderensweidekalf, echt heel erg lekker, een echte aanrader!!
Een reactie posten