vrijdag 29 april 2011

Zeebaars met catalogna


Ingrediënten:
Zeebaarsfilets
Gehakte hazelnoten
een struik catalogna
olijfolie
knoflook
pepertje
citroensap

Bereiding groente:
  1. Snij de catalogna in stukken en blancheer ze een paar minuten in kokend water met een beetje olijfolie en citroensap.
  2. Laat de groente uitlekken.
  3. Smoor even in een hete pan en met een scheut olijfolie, knoflook en gesneden pepertje.
Bereiding vis:
  1. Bak de vis in de olie met een klontje boter. Als de vis met huid is, met huidkant naar beneden en goed aandrukken tegen de bodem van de pan.
  2. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan. Leg ze op de vis en giet er wat hete olie of boter over.
Trouwens heerlijk kaasje nagegeten:


Recept uit La cucina Italiana

2 opmerkingen:

Clementine zei

Die kaas heb ik hier nog nooit gezien, met truffels tenminste.

Jannie zei

Ik had geluk dat de Makro klanten niet wisten wat ze lieten liggen. Was nog van de Pasen en hadden teveel ingekocht.