dinsdag 28 mei 2013

Broccoli met knoflook en citroen



Ingrediënten:
Broccoli
zeezout
2 eetlepels ongezouten boter
Halve citroen, schilletjes en sap
1 theelepel gehakte knoflook
1 eetlepel citroensap
1/4 theelepel versgemalen zwarte peper

Bereiding:

  1. Snij de broccoli overlangs in dunnere stengels. Blancheer de broccoli in een grote pan met kokend gezouten water gedurende 2 minuten. Giet onmiddellijk af en laat afkoelen onder de koude kraan.
  2. Smelt de boter in een grote hapjespan. Voeg de citroenschil en knoflook toe en roer. Voeg de broccoli aan het knoflookmengsel toe en verwarm gedurende 2 minuten. Maak op smaak met het citroensap, 1/2 theelepel zout en de peper.
Van een restje de volgende dag frittata gemaakt.

Recept van Barefoot Contessa


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen